Wauw wat een Kustzeilevenement!

19079202760_bcfaf559ab_o

Ons 35 jarig jubileum hadden we niet op een betere manier kunnen vieren dan hoe we dat afgelopen weekend hebben gedaan; veel gezelligheid met elkaar, 2 topdagen om te zeilen, iedereen die mee helpt met allerhande activiteiten… Een club om enorm trots op te zijn!

Zonder sponsoren was het niet mogelijk dit evenement te realiseren. We zijn er ontzettend trots op en willen ze nogmaals enorm bedanken voor hun bijdragen.

19266714895_1311362d97_o

Het bestuur wil de KZE-commissie, bestaande uit Ab, Johan, Maarten, Reinier, Ron, Wilbert en Cees enorm bedanken. Echt super hoe jullie met elkaar de schouders er onder gezet hebben en zo’n mooi evenement neergezet hebben.

Onze speciale dank gaat ook uit naar 3 helden op het water: Huib & Rob, die geweldige film en foto beelden gemaakt en ons zeer gewaardeerde oud-lid Hans Weijer heeft ook twee dagen zijn best gedaan op het ruime sop. Ook Kitty heeft veel mooie foto’s gemaakt op het strand, waar hele mooie plaatjes tussen zitten: Dankjewel! Vanavond zijn de foto’s van Kitty en Rob online gezet.

19080588379_d0f5befafa_o

Op het strand zijn ook veel mensen in de weer geweest; dank aan alle (familie)leden die op wat voor manier mee geholpen hebben.  En in het bijzonder naar Guus (tractor), Peter v Rooyen, Will en Fred (bar) die alle 4 van vrijdag t/m zondag avond paraat hebben gestaan op het strand!

Als je foto’s of ervaringen van afgelopen weekend wilt delen? Stuur de mooiste graag door! Per mail naar bar@kzvm.nl of PR@kzvm.nl, dan zullen we er zoveel mogelijk via de website en Facebook gedeeld.