Lid worden

Catamaran zeilen is een fantastische en spectaculaire sport, en bij de KZVM kan dat al sinds 1980.
Door onze ongeveer 50 leden wordt er veel gezeild. Als het weer het toelaat, wordt er elk weekend (maar ook door de week) gezeild vanaf begin april tot met oktober.
Ook wedstrijd-zeilen behoort tot de mogelijkheden: 6 keer per jaar is er een clubwedstrijd waar iedereen aan mee kan en mag doen,

Een lidmaatschap is niet duur; lid zijn kost slechts 130 euro per jaar en een ligplaats op de boten parking 85 euro (er is ook een gezinslidmaatschap van 165 euro en zelfs een jeugd lidmaatschap van 55 euro).
De kosten kunnen zo laag zijn door de inzet van de leden; elk lid helpt mee met het opbouwen en afbreken van de strandlocatie. Elk lid heeft twee maal per jaar een walschippersdienst, waardoor elke zaterdag- en zondagmiddag een wakend oog aanwezig is. De walschipper beheert de bar maar heeft als belangrijkste taak om een oogje in het zeil te houden. Hierdoor kan snel ondersteuning geboden worden aan de varende zeilers.

Naast het actieve zeilen is het ook gewoon heel gezellig op de vereniging, er wordt vaak nog lang na geborreld onder het genot van sterke verhalen. Ook een spontane barbecue is een regelmatig terugkerend fenomeen.

Spreekt dit je allemaal aan en wil je lid worden, schrijf je dan in via pr@kzvm.nl.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maarten Voogt op 06-41562160 (PR).