Lid worden

Inschrijf formulier
Informatie formulier

Catamaran zeilen is een fantastische en spectaculaire sport, en bij de KZVM kan dat al sinds 1980.
Door onze ongeveer 50 leden wordt er veel gezeild. Als het weer het toelaat wordt er elk weekend (maar ook door de week) gezeild vanaf begin april tot met oktober.
Ook wedstrijd zeilen behoord tot de mogelijkheden gemiddeld is er eens in de 2 weken een clubwedstrijd waar iedereen aan mee kan en mag doen,

Een lidmaatschap is niet duur; lid zijn kost slechts 130 euro per jaar en een ligplaats op de boten parking 85 euro (er is ook een gezinslidmaatschap van 165 euro en zelfs een jeugd lidmaatschap van 55 euro).
De kosten kunnen zo laag zijn door de inzet van de leden; elk lid helpt mee het opbouwen en afbreken van de strandlocatie. Ook is er de walschippers dienst die elke zaterdag- en zondagmiddag door een lid wordt uitgevoerd. De walschipper beheert de bar maar heeft als belangrijkste taak om een oogje in het zeilde houden, hierdoor kan snel ondersteuning geboden kan worden aan de varende zeilers.

Naast het actieve zeilen is het ook gewoon heel gezellig op de vereniging, er wordt vaak nog lang na geborreld onder het genot van sterke verhalen. Ook een spontane barbecue is een regelmatig terugkerend fenomeen.

Spreekt dit je allemaal aan en wil je lid worden, schrijf je dan hier in
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Maarten Voogt 0641562160 (PR).