Opendag

Altijd al zin gehad om het catamaran­zeilen eens mee te maken? Kom dan 17 & 18 juni naar het strand bij Ter Heijde waar de Kustzeilvereniging Monster open dagen houdt.

Op beide dagen vanaf 13:00 uur kun je met een ervaren zeiler de zee op om de kick van catamaranzeilen te ervaren. (meevaren in overleg) Laat je sportieve kant zien en je zult het varen op de Noordzee als een ultieme beoefening van de zeilsport leren kennen, enige zeilervaring is wel vereist. Tijdens de opstapdag is er volop gelegenheid kennis te maken met andere zeilliefhebbers en is er informatie beschikbaar over de catamaran­clinics die je bij de KZVM kan volgen.

Locatie

Aanmelden

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Bezoekdag’ type=’radio’ required=’1′ options=’Zaterdag,Zondag’/][contact-field label=’Aantal personen’ type=’select’ options=’1,2,3,4,5,%26amp;gt; 5’/][contact-field label=’Vragen of opmerkingen’ type=’textarea’/][/contact-form]