KZVM start zeilseizoen

Beste leden,

We hebben goed nieuws: We kunnen weer gaan varen! De afgelopen dagen/weken hebben we afstemming gehad met de Westlandse surf- en zeilverenigingen over het opstarten van zeil- en surfactiviteiten. Hiervoor hebben we een protocol opgesteld, wat gebaseerd is op de richtlijnen van RIVM en het Watersportverbond. Vervolgens heeft elke vereniging dit als basis gebruikt voor een eigen protocol.

Ons protocol staat onder dit bericht en wordt via de mail verspreid. Hierin staan gezondheid van leden en omstanders, samen met de veiligheid op zee centraal. Lees dit goed door voor je naar de vereniging komt.

We gaan stap voor stap weer open. Dit betekent dat we vanaf dit weekend weer kunnen varen als de omstandigheden dit toelaten en boten gekeurd zijn. De accommodatie blijft nog gesloten. De pakken- en zeilenberging zijn wel open om snel je spullen te pakken of op te bergen. Hierbij geldt: maximaal één persoon tegelijk.

Meer informatie en de verdere stappen kunnen jullie lezen in de mail en binnenkort op onze website.. Ook zullen we posters ophangen met informatie. Wel is het zo dat we op basis van actuele informatie van de gemeente het protocol in de toekomst weer aan moeten passen. Als dit aan de orde is, laten we het gelijk weten.

Ik ben blij dat we nu deze stap weer kunnen zetten. Wel is het van belang om ons aan het protocol te houden en voldoende afstand te houden. Dit vraagt soms wellicht wat geduld, maar zie dit als een mooi moment om weer eens bij te praten met elkaar! Dus laten we met gezond verstand weer gaan genieten van onze mooie zeilsport.

Tot binnenkort op het strand!